promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitört a kommentháború Berki Krisztián egyik fotója alatt, sokan nagyon kiakadtak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A celeb egy elég megosztó képet tett ki az Instagram oldalára. Nektek mi a véleményetek erről?

Mostanra már megszokhattuk, hogy Berki Krisztián a reklámok, a nagyzolás és az idilli családi pillanatok mellett követőivel szinte minden fotója alatt megoszt valamiféle jótanácsot, élettapasztalatot vagy szálló igének szánt bölcsességet. 

Van, hogy egyes gondolatai egészen pozitív visszajelzést kapnak, de akadnak olyanok is, amik kicsit kiakasztják az embereket. A híresség nemrég például kirakott egy közös képet kislányával, amin egy szájra puszit adnak egymásnak, ez a fotó azonban sokaknál kiverte a biztosítékot.

Sokan nem értenek egyet azzal, hogy a családtagok közötti szájra puszi mentálisan és fizikálisan egészséges és higiénikus, míg mások szerint nincs a dologban semmi megbotránkoztató. 

Hogy melyik tábornak van igaza, azt nem szeretnénk eldönteni, az viszont ebből a posztból is nyilvánvalóvá válik, hogy Berki előszeretettel okítja ki a követőit arról, hogyan kellene gondolkodniuk, illetve, hogy hogyan kellene az életüket élniük. 

A dolog csak azért érdekes, hiszen – ahogyan azt a fenti poszt is igazolja – a celeb nyilvánvalóan olyan világsztárokat majmol, mint például David Beckham. Berki nem véletlenül tett ki Beckhamről is egy képet a sajátja mellé, amin a világhírű focista hozzá hasonlóan épp a kislánya szájára ad egy puszit.

A híresség egyébként nem először próbálja lemodellezni a Beckham családot – tavaly januárban állítólag a híres sztárpár mellett vásároltak lakást Miamiban. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás