promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián menőzött egyet, majd olyat beszóltak neki, hogy csak úgy füstölt!
Borítókép:  Berki Krisztián / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián mesterien űzi a menőzés művészetét, de egy kommentelőnek sikerült letörnie a szarvát, miután úgy leoltotta, hogy mindenki csak nézett.

Úgy tűnik, hogy Berki Krisztiánnak sosem unalmas az élete: nemrég kirúgták a Life TV-től; majd elmentek feleségével, Mazsival a Maldív-szigetekre; kiderült, hogy első közös gyermeküket várják; illetve előkerült a többéves „büntetőfékezős” ügye is, ami miatt letöltendő börtönbüntetést kért rá az ügyészség – bár az utóbbi eset egy ideig áll, ugyanis a híresség közvetlenül nyaralás után, betegségre hivatkozva nem jelent meg a bíróságon.

Berki Krisztián szokásos módon ismét menőzött egy kicsit Instagramon, és megosztott egy videót, amiben valaki kivesz egy olyan salátát a hűtőből, amin az ő arcképe látható.

„Mindenhol jelen vagyok”

– írta Berki Krisztián a videóhoz, majd rögtön akkora beszólást kapott az egyik kommentelőtől, hogy csak na:

„Kivéve a bíróságon, ugye?”

A legtöbb embernek ez igazi megsemmisítő csapás lenne, hiszen ez akkora erejű oltás, hogy abból nehezen lehet jól kijönni, de Berki Krisztián azért mégis megpróbálkozott a lehetetlennel, és ezt válaszolta:

„minden a megfelelő időben történik”.

Ez még hozzá képest is gyenge reakciónak minősül, szóval valószínűleg pontosan tudja, hogy jól beoltották őt – de mivel nem törölte a hozzászólást, így jó eséllyel cseppet sem zavarja, sőt, még talán ő is nevetett rajta.

Itt lehet megtekinteni a fent említett videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás