promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián meghökkentő vallomása: „Függő vagyok”
Borítókép:  Berki Krisztián / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián a sport fontosságáról osztott meg gondolatokat, miközben bevallotta, hogy függő.

Berki Krisztián az utóbbi években számtalan balhéba keveredett, hiszen szinte mindig képes olyat mondani, vagy csinálni, amin kiakadnak az emberek. Nemrég nagy port kavart a büntetőfékezős ügye is, ami miatt rengeteg támadást kapott, de ezeket a negatív kommentelőket rendre helyre teszi a híresség, hiszen az ítélet még nem jogerős.

Most arról posztolt Berki Krisztián, hogy milyen fontos neki a sport, és hogy mennyi pozitív hatása van a rendszeres testmozgásnak – aminek saját elmondása szerint egyenesen a fanatikusává, függőjévé vált.

„7. hete, hogy újra rendszeresen (hetente 5-6 alkalom) sportolok.

Fanatikus és függő vagyok ez nem vitás. A sport és a verseny sport megtanított a nehézségek elleni túllépésre mert bármennyire nehéz vagy kényelmetlen vagy csak egyszerűen nem komfortos már korán reggel az alvásból megébredve fizikálisan »tacsra« tenni a testedet, az edzést vagy mozgást követően a testünkben felszabaduló endorfin hormon (bolodgság hormon) 8-12 órán keresztül a társaddá válik, jön veled és támogat a mindennapjaidban. Ehhez azonban, csakúgy mint egy sikeres üzlethez, rendkívül nagy fókuszáltság és egy jóval nagyobb elszántság kell, nem beszélve arról, hogy a rendszeresség hozza csak meg a kívánt életminőség javulást. Az így kapott megfelelő edzettségi állapot pedig biztosítja a hosszan tartó belső egészséget számunkra!

Nem papolok a fiataloknak hiszen 30 évesen soha nem volt fontos, hogy mi lesz majd holnap!

Ma viszont 40 évesen apaként férjként kutya kötelességünk minden nap foglalkozni a jövőnkkel, a családunk jövőjével, hogy egészségesen, megfelelő európai életkörülmények mellett nevelhessük fel gyermekeinket és teremthessük meg családunk biztonságát.

Nem a kocka has számít…. De az igen, hogy a játszótéren vissza tudod e rúgni a labdát….. vagy, hogy a fagyis vagy vattacukrosig futásban meg tudod e verni még a 8 éveseket!

Szóval rendszeres sport és a vele kapott erő átsegít minden nehézségen és még a család is büszke lesz rád olyannyira, hogy a gyermeked suliba menet végig fogja majd még akkor is a kezed, ad neked egy ölelést, amikor már a többi srác a zebra előtt »választja« le magáról az ősét.

Szóval én azt mondom nyomassátok”

– írta Berki Krisztián.

Az biztos, hogy ő az ország egyik legizmosabb ismert embere, szóval látni rajta a testébe fektetett energiát és erőfeszítést – annak idején nem hiába akadt meg rajta a szeme Dwayne Johnsonnak, mikor Magyarországon forgatta a Herkulest, és fel akarta kérni Berki Krisztiánt, hogy szerepeljen a filmben.

Itt lehet megtekinteni Berki Krisztián posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás