promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnsonnak úgy megtetszett Berki Krisztián, hogy egyből meghívta a filmjébe
Borítókép:  Berki Krisztián / via starity.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy egész különleges történetet osztott meg az emberekkel Berki Krisztián, hiszen kiderült, hogy Dwayne Johnson annak idején szerepeltetni akarta a Herkulesben.

Körmendi Gábor műsorának volt vendége a Life TV egyik meghatározó arca, Berki Krisztián, és elmentek együtt a Lehel Csarnokba, hogy vegyenek pár hozzávalót a fejedelmi ételhez, amit később közösen csináltak meg. Természetesen beszélgettek is közben, és egy elég érdekes dolog derült ki, ugyanis igazi világsztár szeretett volna együtt dolgozni Berkivel.

„Amikor a Dwayne Johnson volt itt Magyarországon, és a Herkulest forgatták, akkor oda járt edzésre ahova én, abba a gymbe. Meglátott, és a testőrét és a dublőrét odaküldte, hogy beszélgessenek velem. Meg is hívott a filmjébe, csak sajnos ugye akkor nem mehettem, mert TV2-s állandó szereplő voltam, és szettben akartak forgatni, amit az amerikaiak tiltanak, úgyhogy az kimaradt. De nagyon érdekes, hogy a magyar ember sose választott ki, Dwayne Johnson lejött az edzőterembe, és mondta, hogy ez a csávó kell”

– mesélte Berki Krisztián.

Dwayne Johnson nagyjából 2013 nyarán forgatta nálunk a világszerte csaknem 250 millió dollárt termelő szuperprodukciót, ami Herkules életéről szólt, és utólag belegondolva simán el tudnánk képzelni benne Berki Krisztiánt, hiszen több hatalmas, kigyúrt ember is volt a filmben – bár lehet, hogy a műsorvezető még közülük is kitűnt volna a fizikumával.

Itt lehet megtekinteni az egész műsort:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás