promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián a birkákhoz hasonlította követőit – videó
Borítókép:  Berki Krisztián / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián pár cuki birkának köszönhetően új követőket szerzett magának, DR BRS megmutatta a szexi táncmozdulatait, Zámbó Krisztiánt csak úgy dobálgatták, Gáspár Virágról pedig kiderült, hogy betegesen féltékeny a Life TV-n futó Van életünk tegnapi adásában.

Úgy tűnik, hogy Berki Krisztián határozottan élvezi a tanyasi életet, hiszen annyira összebarátkozott az ott lévő birkákkal, hogy azok elkezdték követni őt, majd ennek hatására a híresség száját rögtön elhagyta pár egészen felháborító mondat: „Olyanok vagytok, mint az emberek: követtek. Nem is kell ide Instagram. Az új követőim vagytok.”

DR BRS és felesége, Adri hamarosan különleges évfordulóhoz érkeznek, hiszen pontosan 7 éve lesz, hogy megismerkedtek, ennek örömére a zenész egy szexi tánccal készül szerelmének. Annyira komolyan veszi a dolgot, hogy még egy tánctanár segítségét is igénybe vette, a végeredmény pedig magáért beszél:

Zámbó Krisztián és Zsuzsika elmentek túrázni egy barlangba, ami nem tett jót az énekes izomzatának, ezért párja szakembert hívott, hogy segítsen egy kicsit átmozgatni őt. Arra viszont senki sem számított, hogy még a híresség fülét is megropogtatják, ráadásul úgy dobálják a nagyjából 98 kilós testét, mintha csak egy szalmabáb lenne:

Győzike egyenesen belebetegedett, hogy lányánál, Virágnál ott aludt a párja, Krisztián. Egész éjszaka nem aludt, folyton zargatta őket, de reggel persze egyből elmúltak az ilyen aggodalmai, mikor Evelin azt hitte, hogy tetves, hiszen Gáspár Győző nagyon ad a megjelenésére, így egyenesen katasztrófa lett volna ebből:

Kiderült az is, hogy Gáspár Virág elég féltékeny típus, és erről Krisztián rántotta le a leplet, ráadásul könyörtelen őszinteséggel, hiszen szerelme még egy ruhaboltban is tud féltékenykedni: „Virágot nagyon féltékenynek tartom, kissé már beteges szerintem. Nagyon-nagyon féltékeny, pedig nem adok rá okot.”

Még több Van életünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás