promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin kiakadt Győzikére: „Ha már az én kapcsolataimat elrontottad, legalább az övé hadd legyen már normális”
Borítókép:  Győzike és Gáspár Evelin / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Győzikére nagyon kiakadt a család, mikor rosszullétet színlelt, hogy elrontsa Virág és szerelme együtt töltött estéjét, Berki Krisztián megmentett egy kecskét, Zámbó Krisztiánék pedig hátborzongató dolgot találtak egy barlangban a Life TV-n futó Van életünk tegnapi adásában.

Zámbó Krisztián és szerelme, Zsuzsika végre eljutottak a hosszasan keresett barlanghoz, ráadásul kicsit félve ugyan, de be is merészkedtek a sötétségbe pár zseblámpával. Arra viszont nem számítottak, hogy szinte horrorisztikus jelenet fog kialakulni, hiszen olyasmit találtak, amitől mindketten rögtön nagyon megrémültek:

Berki Krisztián és Mazsi kacérkodtak a gondolattal, hogy vesznek egy tanyát, de előtte mindenképp ki akarták próbálni, hogy milyen ott az élet. Kalandjuk során még egy cuki kis kecskét is megmentettek, sőt, a házba is bevitték az állatot – bár a sorsa még kérdéses, hiszen a híresség rögtön feldobta annak lehetőségét, hogy esetleg egyszer majd megeszik őt:

Győzikének azonnal a torkán akadt a savanyúság, mikor felmerült, hogy Virág szerelme, Krisztián ott alszik náluk, hiszen állítása szerint annak idején ő sem aludt Beánál egészen addig, amíg feleségül nem vette őt. Szegény srác nagyon zavarban volt, hiszen látni lehetett, hogy Gáspár Győző nagyon ellenzi, hogy ott töltse az éjszakát, ugyanis rendesen kiakadt:

Végül azért csak összejött a dolog, de Győzikét annyira zavarta a gondolat, hogy egy fiatal fiú ott van Virágnál, hogy inkább rosszullétet színlelt, és a lépcsőn ülve óbégatott, hogy lányai vigyék őt be a sürgősségire. A család hamar átlátott rajta, Evelin pedig jól ki is osztotta őt, és azt mondta neki, hogy „ha már az én kapcsolataimat elrontottad, legalább az övé had legyen már normális”:

De nem kell aggódni, úgy látszik, hogy Győzike igazából kedveli Krisztiánt, hiszen együtt jelentették be, hogy szombatonként, egyszerre kerülnek fel a netre a Van életünk egész heti epizódjai:

További Van életünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás