promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Republic énekese a halála utána is tudott segíteni, míg Victoria Beckham majdnem meghalt – időkapszula
Borítókép:  MTI Fotó: Haáz Sándor
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tavaly ezen a napon lelepleződött az is, hogy van-e élet a halál után.

Egy évet megyünk vissza az időben, amikor ismét előkerült a Republic egykori énekesének, Cipőnek a neve. Bódi László 2013. március 11-én, 47 évesen hunyt el, de még a halála után is tudott segíteni, amikor közeledtek az ünnepek.

Tavaly a Mohikán zenekar énekeseként ismert Nagy Tibor Pétert nagyon meghatotta az SMA-s Zsombi története, ezért elhatározta, hogy segít neki, így felajánlotta Cipő pólóját, és az ebből befolyó összeget pedig a súlyosan beteg kisfiúnak adta.

Ami jó hír így egy év távlatából, hogy Zsombor a génterápia óta sokat fejlődött, és már ülni is tud, valamint a kezeit is bátran használja.

Victoria Beckham számára egy évvel ezelőtt nem volt túl jó a karácsony előtt hangulat. David Beckham felesége túlzásba vitte a halfogyasztást, higanymérgezéssel szállították kórházba, ahol ki kellett tisztítani a máját.

Ez persze ne vegye el senki kedvét az ünnepek előtt a halfogyasztástól.

Tavaly ezen a napon lepleztük le, hogy Sean Carroll, a Kaliforniai Műszaki Intézet fizikaprofesszora mit gondol a halál utáni életről. Biztosan sokakat fel fog kavarni a tudós válasza, szóval csak akkor kattintsatok, ha nem akarjátok ezzel terhelni a lelketeket karácsony előtt.

A tudomány annak is igyekezett utána járni, hogy mi lehetett a Jézus születését és a karácsony közeledtét jelző híres Betlehemi csillag.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás