promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a 2000-es évek filmjeinek szende csúcsbombázója, a Pomponsrácok gyönyörű főszereplője - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sarah Roemer modellként kezdte, később a 2000-es évek legkönnyedébb hangvételű filmjeiben tűnt fel.

Ha a kétezres években voltunk fiatalok, akkor biztos, hogy nem tudtuk elkerülni, bárhogy is próbáltuk volna a Pomponsrácok című filmet, amely két csajozós fiúról szól, akik mindent bevetnek, hogy minél több lányt meghódítsanak a nyári szünetben, még a szurkolói csapatba is beállnak. A 2009-es film a korszak egy ikonikus tini romkom alkotása, amelyben szép lányok és szép fiúk látszólag gondtalan életébe szól bele egy pöppet a libidó.

Minden felborul, hogy aztán a végére egy nagy happyend keretében újra össze is álljon, természetesen még a 2000-es évek elejére jellemző jó hangulatban.

Sarah Roemer számunkra, magyaroknak még a Disturbia című filmből lehet ismerős, amelyben Shia LaBeouf oldalán tűnik fel. A színésznőt később már csak ritkán láthattuk a képernyőn, sok éves kihagyás, majd megszakításokkal teli karrier után 2021-ben legutóbb a Kereszttűzben című filmben tűnt fel Bruce Willis oldalán.

A színésznő férje Chad Michael Murray, aki számunkra elsősorban a Viasztestek című filmből lehet ismert. A házaspárnak két gyönyörű gyermeke született az évek alatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás