promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elefánt kitálalt Kóbor Jánosról, évtizedes titkot árult el az Omega frontemberéről
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Halála után derült fény Kóbor János nagy titkára.

Kóbor János felesége, Deme Zsóka az utolsó pillanatokig ott volt Mecky-vel a kórházban, és fogta a kezét. Most éppen vele kapcsolatban derült fény egy évtizedes titokra, amit eddig talán senki sem tudott. Tudniillik Kóbor János még nem vált el, mikor megismerkedett Zsókával, akit aztán kétszer is elvett feleségül.

A történet akkor kezdődött, amikor az Omega tagjai nagyban készülődtek az erdélyi koncertjükre. Mindenki ott volt az együttesből, kivéve Kóbor Jánost.

„Itt van előttem tisztán az a nap. Készülődtünk az útra és meglepve láttuk, hogy Mecky még sehol, pedig mindig ő volt az első, ő volt a legpontosabb. Aztán egyszer csak megjött és volt vele egy gyönyörű hölgy. Néztünk egymásra kissé zavartan, hiszen nagyon jól ismertük a feleségét. Mecky ránk nézett és azt mondta: fiúk, ő itt Zsóka, jön velünk a turnéra, fogadjátok szeretettel. Megszólalni sem tudtunk, miközben újságírók, fotósok hada vett körül bennünket. Ezt látva Mecky szinte kiabált velük, hogy: hohó, gépeket, kamerákat kikapcsolni, itt és most tilos a felvétel! Fantasztikus hangulatú út volt az, velem is ott volt Henike, a gyönyörű feleségem, mint ahogy Mihály Tomi párja is az utazó csapat tagja lett. Zsókát akkor ismertük meg és egyértelmű volt számunkra, ez nem valamiféle kaland Kóbor János életében, hanem egy mesebeli szerelem kezdete”

- idézte fel a történteket a Bors-nak Molnár György Elefánt.

Zsóka és Mecky egy születésnapi partin ismerték meg egymást, és már az első pillanatban megtetszettek egymásnak.

„Egymás mellé sodródtunk és bemutattak bennünket. Addig megközelíthetetlennek hittem Mecky-t, de a bulin minden magától alakult. Rögtön megtetszett nekem és belénk nyilallt az érzés. Ha hamarabb találkozunk, talán már több gyerekünk, lenne, de a sors és az úr így akarta és így van ez jól”

– emlékezett vissza a Pimasz úr ott alszik című műsorban Zsóka.

Mecky 40 évnyi házasság után vált el első feleségétől, Zsuzsától, majd 2008-ban Balatonaligán házasságot kötött Zsókával. A polgári szertartán után 10 évvel pedig a templomi esküvőjük is lezajlott. Kóbor János ekkor volt 75 éves.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás