promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi bevallotta: horribilis pénzeket szór el erre a dologra a fitneszguru
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi szereti, ha a karácsonykor minden tökéletes, és ehhez ugyebár pénz kell.

Hogyan készülnek a karácsonyra és hogyan ajándékoznak azok a hírességek, akiknél a pénz nem akadály? Ennek járt utána a Fókusz riportja így az ünnepek előtt.

Rácz Jenőék luxusutazással kedveskedtek egymásnak, míg Schobert Norbi volt, hogy több milliós órával lepte meg feleségét, Rubint Rékát. Ez akkor történt, amikor még a szívbetegségével kezelték, de mint tudjuk, azóta egy stroke-ot is túlélt már.

Természetesen az RTL Klub arra is kíváncsi volt, hogy Norbi mennyi pénzt költ el karácsonykor.

„Kemény összeg. Nem tudom. De szerintem milliós összeg, igen, mert ha azt nézzük, hogy hány embernek veszek ajándékot, meg a dekoráció, a ház, a karácsonyfa, az összes többi. Azt gondolom, hogy szerintem karácsony környékén egy átlagos ember a kéthavi jövedelmét azt elkölti, én is elköltöm”

- nyilatkozta a fitneszguru, akinek ott van a három gyerek, feleség, rokonság, valamint az alkalmazottai is ajándékozási listán.

Schobert Norbi kiemelte, hogy mindent nem vesz meg a gyerekeinek, mert azt akarja, hogy ők maguk érjenek el mindent az életben.

Ez igaz is, mert emlékezhetünk, amikor Schober Lara 17 éves volt, saját maga gyűjtötte össze a pénzt egy kocsira a tanulás mellett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás