promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa, Schobert Norbi, Megyeri Csilla – nem fogod kitalálni, hogy mi a közös ezekben a celebekben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A listán rajta van Kucsera Gábor és Kökény Attila is.

A Velvet egy roppant érdekes celeb listát állított össze. Igazából ha megnézzük ezeknek a magyar hírességeknek a neveit, akkor elsőre biztosan nem tudjuk eldönteni, hogy mi a közös bennük.

Aki szeretne még gondolkozni, az persze tegye csak, de mi addig a többi kíváncsi olvasónak eláruljuk, hogy ezek a celebek anno mind hűtlenek voltak. Szóval kimondhatjuk, hogy ez egy afféle hűtlenségi lista.

Schobert Norbi és Rubint Réka kapcsolata már megingathatatlannak tűnik, pedig a fitneszguru régem félrelépett. Norbi felesége anno lenyilatkozta, hogy egy újabb botlást biztosan nem tudna megbocsájtani.

Kökény Attila és Kucsera Gábor mellett Demcsák Zsuzsa is rajta van a listán. A műsorvezető anno Hajdú Péternek beszélt őszintén arról, hogy volt már hűtlen, de ennél mélyebben nem akart belemenni a témába.

Megyeri Csilla sztorija is érdekes, mert őt először a párja csalta meg, aztán döntött úgy, hogy bosszúból ő is félre fog lépni. Azt a kapcsolatot az influenszer már nem akarta megmenteni. Csilla lehet régen megtette ezt, de szerinte a megcsalás egy megbocsájthatatlan bűn. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás