promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien tökéletesen kerek popsijánál rajzolni sem lehetne szebbet – fotó
Borítókép:  Vasvári Vivien / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien ismét egy brutálszexi képet rakott ki magáról, de most kivételesen nem a hatalmas mellei, hanem a hihetetlenül kerek feneke van a középpontban.

A Feleségek luxuskivitelben című reality egykori szereplője, Vasvári Vivien több mint 600 ezer Instagram követővel rendelkezik, akiket rendszeresen megajándékoz pár elképesztően dögös képpel, amik a visszajelzések alapján úgy kellenek a rajongóinak, mint egy falat kenyér, hiszen sokak szerint ő Magyarország egyik legszebb nője.

Vasvári Viviennek ismét sikerült felforrósítania a hangulatot egy csábító fotóval, amin hátulról, bugyiban láthatjuk őt, így mindenki megcsodálhatja a félelmetesen tökéletes, csodásan kerek popsiját – nem meglepő, hogy csak úgy özönlöttek a poszthoz a dicsérő hozzászólások.

„Két gyerek után én is így szeretnék majd kinézni”

– írta az egyik kommentelő ezzel arra utalva, hogy Vasvári Vivien elképesztő formában van.

A híresség valóban egy csúcsbombázó, bár azért támadják is néha azért, mert egyesek szerint túl sok szépítő effektus van a képein, és valójában egyáltalán nem így néz ki – bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy ez a fotó minden figyelmet megérdemel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás