promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien bevállalta: pornósztárokat megszégyenítő képet rakott ki magáról, a fél ország leizzadt a látványtól
Borítókép:  Vasvári Vivien / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien ismét egy elég bevállalós fotót posztolt magáról, ugyanis alig takarja rajta a szexi testét a falatnyi fehérnemű.

A Feleségek luxuskivitelben című reality műsor egykori szereplője, Vasvári Vivien pár hónappal ezelőtt a Farm VIP-ben okozott a viselkedésével kellemes meglepetést az embereknek, akik úgy tűnik, hogy utána rögtön elkezdték követni őt Instagramon – legalábbis erről árulkodik, hogy már több mint 600 ezren kíváncsiak arra a platformon, hogy mit is csinál manapság a híresség.

Vasvári Vivien időnként megajándékozza a rajongóit pár dögös képpel, és ez szerencsére most is így van, ráadásul élete talán legvadítóbb posztját rakta ki a minap: a celebet apró, fekete fehérneműben láthatjuk a fotón, amin úgy pózol, mint egy profi pornósztár – nem csoda, hogy rögtön mindenkit az ujja köré csavart.

Vasvári Vivien egyre csábítóbb képeket tesz közzé magáról, a visszajelzések alapján pedig rengetegen örülnek ennek, hiszen sokak szerint ő az ország egyik legszebb nője, szóval ezek alapján senki sem bánja, ha néha egy kicsit bevállalósabb bejegyzéseket posztol.

Itt lehet megtekinteni Vasvári Vivien forró fotóját, ami már több ezer embert leizzasztott:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás