promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien bevállalta: vadító dominaként, apró bőrruhában pózolt – fotó
Borítókép:  Vasvári Vivien / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien egészen meghökkentő képet rakott ki magáról, amin szinte igazi dominaként láthatjuk őt egy falatnyi bőrruhában.

A Feleségek luxuskivitelben című reality műsor egykori szereplője, Vasvári Vivien rendszeresen posztol szexi fotókat, ennek pedig a visszajelzések alapján nagyon örül mind a 612 ezer Instagram-követője, hiszen sokak szerint ő az ország egyik legszebb nője – a legutóbbi bejegyzése láttán pedig elég nehéz lenne vitába szállni ezzel a kijelentéssel.

Vasvári Vivien talán még sosem rakott ki magáról ennyire vadító képet, ugyanis gyakorlatilag úgy néz ki a feszes, apró, fekete bőrruhájában, mint egy valódi domina, akinek egyszerűen nem lehet nemet mondani – ezzel pedig rendesen meglepte az embereket, mivel nem mindenki nézte ki belőle, hogy valaha így láthatjuk őt.

Mondani sem kell, hogy máris több ezer ember kedvelte Vasvári Vivien bevállalós fotóját, és többek között Vajna Tímea is dobott rá egy szívecskét Instagramon – szóval a gyönyörű hírességnek megint sikerült pillanatok alatt felforrósítania a hangulatát, most ráadásul a szokásosnál is elképesztőbb módon.

Itt lehet megnézni Vasvári Vivien brutálszexi pózolását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás