Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majka alig hitte el – Megható üzenettel tudatta az országgal a nagy hírt!

Majka alig hitte el – Megható üzenettel tudatta az országgal a nagy hírt!

Színes

Majka alig hitte el – Megható üzenettel tudatta az országgal a nagy hírt!

Színes

Baranyecz János 07:07

Majka egy egészen megható üzenetet fogalmazott meg a kisfia 10. születésnapjának alkalmából.

Majoros Péter, azaz Majka és Dundika sok-sok együtt töltött év és két közös gyermek után idén nyáron házasodtak össze egy igazi álomesküvő keretein belül, ami állítólag több napig tartott, és a hazai celebvilág színe-java ott volt, hogy együtt ünnepeljék a rapper és Dundika szerelmét – de nem csak ez volt nagy dolog idén Majka életében, hiszen a nagyobbik fia 10 éves lett most.

„Mikor először vittünk a kötelező orvosi vizsgálatokra én nem veletek mentem , hanem az orvoshoz siettem egy tvs felvételről. Anyukád öltöztetett fel otthon , én meg vetkőztettelek le az orvosnál . Levettem rólad a nadrágot, es ott feküdtél a kis harisnyanadrágodban. Ott tudtam, hogy az egész életem meg fog változni miattad. Nem a szülésnél, es nem mikor először a kezembe vettelek… Én ott jöttem rá hogy ez szerelem egész életemben el fog kísérni.. Most pedig 10 éves vagy!!! Hihetetlen.. Isten éltessen drága babám”

– írta Majka.

Az biztos, hogy egy édesapa életében elképesztő pillanat az, mikor először érzi azt az örökké tartó szeretetkapcsot, ami összeköti őt a gyermekével – az pedig szintén hihetetlen, mikor valaki látja felcseperedni a kölykét, szóval teljesen érthető Majka megható kiírása, hiszen valóban különleges eseményről van szó, amit szépen meg is ünnepeltek.

Itt lehet megnézni Majka posztját:

Borítókép: Majka / Profimedia