promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa olyan feszes felsőt vett fel, hogy a gombok alig bírtak a hatalmas melleivel – kép
Borítókép:  Demcsák Zsuzsa / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsa ismét egy elképesztően szexi képet rakott ki magáról, amivel egy életre bebizonyította, hogy ő minden idők egyik legszebb magyar tévés személyisége.

Demcsák Zsuzsa számára hamar véget ért a Dancing with the Stars, pedig nagyon jó produkciókat mutattak be a táncpartnerével, de szerencsére nem kell aggódniuk a gyönyörű híresség rajongóinak, hiszen november 22-én kezdődik a TV2-n a Farm VIP következő évada, amiben ismételten műsorvezetőként láthatjuk őt Gáspár Zsolt oldalán.

Demcsák Zsuzsa most nem akármilyen örömhírt hozott a Farm VIP kedvelőinek, hiszen szintén november 22-től a Farm, ahol éltünk című kísérőműsor is elstartol, ami biztos, hogy rengeteg érdekességgel szolgál majd a leendő nézőknek.

„Nemcsak a Farm VIP2 i dul november 22.-én, hanem a Farm, ahol éltünk kibeszélő műsor is. Minden hétköznap este a Farm VIP szereplőivel beszéljük ki az adásban látottakat”

– írta Demcsák Zsuzsa.

A sztár nem akármilyen módon osztotta meg a követőivel a remek hírt, hiszen egy olyan képet rakott ki magáról, amin egy annyira feszülős felsőben pózol, hogy a ruhán lévő gombok szinte ádáz harcot vívnak a túlélésért Demcsák Zsuzsa méretes melleivel szemben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás