promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotó: lebukott Szabó Zsófi és Shane Tusup?
Borítókép:  RTL Klub (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden kiderült, nem kell többet találgatnunk?

Pár órával ezelőtt a Blikk publikált a saját felületén lesifotókat Hosszú Katinka exférjének autójáról, egy Mercedesről, illetve Shane Tusupról, ahogy beszáll az autójába az Álarcos Énekes egyik zsűritagjának, Szabó Zsófinak a háza előtt. A lap úgy ír az esetről, hogy az úszóedző és a csinos műsorvezetőnél töltötte az éjszakát.

Mint megjegyzik, Shane este érkezett, és csak másnap reggel távozott.

A lap több fotót is közölt erről. IDE kattintva lehet megtekinteni ezeket.

Mi is már sokat foglalkoztunk Szabó Zsófi és Shane Tusup egymásnak történő üzengetésével, amely sok hozzászóló szerint már az elején is egyenes flörtölés volt. Akkor Tusup Zsófi egyik futós képe alá írt kommentben azt ecsetelte, hogy nem tudná tartani vele a tempót, mire arra jutottak a fiatalok, hogy egy közös futás keretében kellene kipróbálniuk ezt.

Később Szabó Zsófi és Fluor Tomi elkezdett egymással hülyéskedni a neten, mindent egy vörös tangabugyis vicceskedés indított el Istenes Bence egyik műsorában. Sokan internetező és bulvárlap pedig már ebben is flörtölést látott.

Az Álarcos Énekes harmadik évadának promócióiban pedig rengeteg oly jelenet akad, amikor Szabó Zsófi és Fluor kerül a középpontba, a show műsorvezetője, Istenes Bence, korábban

azt nyilatkozta az RTL Klub Reggeli című műsorában, hogy "izzik a levegő" közöttük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás