promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi ruhája félrecsúszott egy olyan helyen, ahol nem kellett volna? Őrületes fotó látott napvilágot az Álarcos Énekes zsűritagjáról
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Merész ruhakölteményt választott Szabó Zsófi.

Az RTL Klub nagysikerű műsora, az Álarcos Énekes következő adásában valaki újból le fogja venni az álarcot, mi pedig már tűkön ülünk, hogy megtudhassuk, kik rejtőznek a zseniális maszkok alatt. 

De ez az a showműsor, ahol a maszkok és a produkciók mellett van még egy nagyon fontos összetevő, a zsűri. A 4 zsűritag ugyanis elképesztő showműsort tud kreálni a találgatások közepette, a nyomozás oltári izgalmas jeleneteket hozhat olykor felszínre.

Ebben, a harmadik évadban pedig a zsűrit nagyon izgalmasan válogatták össze, hiszen egymás mellett kapott helyett Fluor Tomi és Szabó Zsófi, aki között Istenes Bence megjegyzése szerint "izzik a levegő".

Korábban több cikkben is beszámoltunk róla, hogy Szabó Zsófi kegyeiért Hosszú Katinka exe, Shane Tusup, illetve Fluor Tomi is versenyezhetnek. Persze a felek ezt sosem erősítették meg, így továbbra is maradnak a találgatások.

A műsorhoz kiadott egyik promóciós anyag tanúsága szerint Szabó Zsófi oltári szexi ruhakölteményben jelenik maj meg a műsorban. Sok kommentelő szerint pedig első blikkre, hirtelen olyan az öltözéke szabása, mintha "nem húzta volna fel eléggé a ruhát":

Korábban Fluor Tomi és Szabó Zsófi egy vicces tangabugyis üzengetésbe is kezdett a közösségi oldalaikon, Fluor Tomi az Instagram-posztjához csak annyi írt, hogy 

@szabozsofi itt hagytad a bugyidat. Nem sokkal rá pedig érkezett is Zsófi válasza a kihívásra. Ő kisfia piciny alsónadrágját mutatta meg a kamerának.

Amúgy Fluor Tominak azért kellett felvennie tangabugyit, mivel elveszített egy fogadást, a tangabugyi többek között Istenes Bence műsorában is előkerült, méghozzá Fluor Tomi viselte, nem is akárhogyan:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás