promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fluor Tomi tangában pucsított Istenes Bence előtt, nem fogod elhinni, amit látsz - videó
Borítókép:  Fluor Tomi / blikk.hu (Weber Zsolt)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez nem egy clickbait cím, a dolog megtörtént, Fluor nem fogta vissza magát. Az esetről videó is készült.

Fluor Tomi megmutatta tangába öltöztetett fenekét Istenes Bence Youtube-műsorában, az IstenEst-ben (mindezzel pedig Szabó Zsófinak üzent). És bár azt gondolnánk, hogy ez egy bulvárhíradás kattintásvadász címe, később ki fog derülni, hogy nem így van.

Az eset megtörtént, és ennek határozott okai voltak.

A műsor amúgy a felhőtlen szórakozásról szól, amely néha ilyen posztmodern formákben ölt testet, ráadásul, hogy még nehezebb legyen, rengeteg belső poén is fűszerezi a műsort, miközben azért nagyon sok kiszólás és reflexió is érkezik. A múlt heti adásban például Istenes Bence elmondta, hogy nem érkezik még náluk a harmadik gyerek, annak ellenére sem, hogy az egyik bulvárújság tényként közölte a homályos értesülét.

Így abban a furcsa helyzetben érezhette magát a műsorvezető, hogy egy újság címlapjáról közölték vele a téves információt.

Fluor amúgy elveszített egy játékot, és ezt a tangavillantós feladatot kapta büntetésül, Szabó Zsófinak kellett viccesen üzennie, hogy itthagyta a tangáját, ami rákerült Fluorra. A videóban amúgy 8:28-nál kezdődik a teljes agyeldobás. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás