promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence újra találkozott régi szerelmével, nagy volt az öröm
Borítókép:  Napidoktor
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Istenes Bence 23 éve nem látta első szerelmét, de most újra összehozta őket a sors; pontosabban az RTL Klub.

A Nagy szám 3. adásában Istenes Bence és Barabás Évi meséltek önmagukról számos, eddig ismeretlen történetet, megmutattak gyerekkori felvételeket, felidéztek régi emlékeket és végül elénekelték a számukra meghatározó Nagy számot. Ebben a cikkben összegyűjtöttük Istenes Bence emlékezetes pillanatait, emlékezetes történeteit, és természetes a produkcióját is.

23 év után összehoztuk Istenes Bencét első szerelmével

Istenes Bence a Nagy szám stábja előtt találkozott első szerelmével, Nórával, akit gyerekkora óta nem látott.

Hogyan jutott be Istenes Bence Puskás Petivel és Fluor Tomival a legnagyobb bulikba?

Fluor Tomi és Puskás Peti vicceskedve elárulták, hogy mit gondolnak barátjuk, Istenes Bence zenei tehetségéről. A Nagy szám stábja együtt nosztalgiázott a három jó baráttal: az is kiderült, hogyan jutottak be meghívó nélkül a legnagyobb bulikba.

Miért szereti annyira Istenes Bence Szandit?

A mai napig sokan cikizik Istenes Bencét zenei ízlése miatt. A műsorvezető arra már nem emlékszik, hogy mit énekelgettek neki kiskorában a szülei, de arra igen, hogy sokat hallgatták Szandit.

Istenes Bence 24 év után visszatér abba a csepeli panelba, ahol felnőtt

Kevesen tudják, de Istenes Bence egy csepeli panelrengetegben élt születésétől kezdve tíz éves koráig. Vajon mit szóltak a szomszédok, amikor 24 év után visszatért a már ismert műsorvezető?

Istenes Bence kamaszként mosogatott, de iszapot is pakolt a megélhetésért

Istenes Bence és családja nagyon nehéz anyagi körülmények között élt Németországban, mivel anyukája egyedül nevelte őt és testvérét. Bencének ezért már kamaszként dolgoznia kellett, mosogatott, iszapot pakolt, költöztetett és pincér is volt.

Nézd meg, milyen műsorvezető volt gyerekként Istenes Bence

Istenes Bencéből már kisgyerekként előjött a produkálhatnék, a kisszobában kezdte a műsorvezetést. Berendezett egy kis stúdiót, odaadta valakinek a kamerát és indult az adás. A Nagy szám stábja a legaranyosabb felvételekből válogatott.

Istenes Bence Nagy száma - Ajándék (Piramis)

Istenes Bence énekelve és zongorázva adta elő élete Nagy számát. Azért ezt a dalt választott, mert gyerekként ez volt az egyik kedvenc dala, amit a kis műanyag gitárjával játszott el a nappali közepén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás