promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence elszólta magát? Megkérdezték tőle, milyen kapcsolat van Szabó Zsófi és Fluor Tomi között
Borítókép:  RTL Klub Reggeli / screenshot
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezetőt a Reggeliben kérdezték, többek között erről is.

Istenes Bence ma reggel az RTL Klub Reggeli című műsorában vendégeskedett, ahol többek között azt is elmondta, hogy miért pont ilyen színűre festette a haját. Egyszerűen azért, mert most ez a divat. 

A műsorvezetők a legeléjen azonban rögtön egy klasszikus, in medias res típusú kezdéssel vágtak bele a beszélgetésbe. Egy olyan kérdéssel kezdődött tehát a műsor, amelyre mindenkit érdekel a válasz, vagyis, hogy Fluor Tomi mennyire udvarol Szabó Zsófinak?

Bence természetesen válaszolt a hozzá intézett kérdésre, és elmondta, hogy Tomi és Zsófi között izzik a levegő. De mint mondta, egyebet nem tud, viszont lehetséges, hogy majd az adásból megtudunk többet is.

Viszont azt is hozzátette, hogy nyilván azon lesz, hogy kihozza belőlük azt, ami bennük van.

A műsornak tehát ez egy nagyon izgalmas szála lesz, amit valószínűleg a szerkesztők is jól ki fognak játszani az adások promóciói során. Bence a beszélgetés során az Álarcos énekesben lesz egy olyan csavar, amelyet a magyarok találtak ki, ás ez annyira jól sikerült, hogy már az amerikai verzióban is látható lesz az újításuk.

Az Álarcos énekes amúgy teljesen megújult nyomozógárdával szeptember 5-én jelentkezik majd új évaddal az RTL Klub műsorán. Arról már korábban beszámoltunk ebben a cikkben, hogy kik lesznek az új nyomozók:

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás