Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ők lesznek az Álarcos énekes új nyomozói, és egy hatalmas újítás is lesz a műsorban

Ők lesznek az Álarcos énekes új nyomozói, és egy hatalmas újítás is lesz a műsorban

Zene, Film & Kultúra

Ők lesznek az Álarcos énekes új nyomozói, és egy hatalmas újítás is lesz a műsorban

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 12:28

Az RTL Klub leleplezte az Álarcos énekes új nyomozóit, és kiderült az is, pontosan mikor indul a 3. évad.

Rengeteg újdonsággal érkezik az Álarcos énekes 3. évada: egy teljesen új, négytagú nyomozói gárda mutatkozik be, és a káprázatos maszkok között (Magyarországon először) egy duó is rejtőzik, azaz ketten vannak egy páros álarc mögött – áll az RTL Magyarország hétfői közleményében.

A Csacsi és a Lovag rögtön két hírességet is rejt, sőt, az is garantáltan lázban tartja majd az egész országot, hogy vajon ki van a Cápa, a Róka, a Kacsa vagy a többi zseniális maszk mögött.

Az új nyomozók rendületlenül készülnek a feladatra, többen közülük testközelből élték át az Álarcos énekes varázsát. A vadonatúj harmadik évadban nyomozóként tér vissza az RTL Klub képernyőjére a legendás énekes-előadóművész, Szandi. Őt Szabó Zsófi színésznő, illetve egy rutinos Álarcos-gárda segíti a maszkok leleplezésében: az első évad ezüstérmes Robotja, aki a második évadban vendégnyomozóként is bemutatkozhatott, Nagy Ervin, színész. A negyedik nyomozó pedig nem más, mint a második évad Süti álarca mögé rejtőzött zenész, Fluor Tomi.

Ők négyen állnak neki vasárnap esténként a teljesen új, ismét szemkápráztató álarcok leleplezésére, Istenes Bence műsorvezetésével. Az Álarcos énekes 3. évada szeptember 5-én indul az RTL Klubon, melynek adásait minden vasárnap 19 órától láthatjuk.

Borítókép: RTL Klub