Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szabó Zsófi Hosszú Katinka exével kavar?

Szabó Zsófi Hosszú Katinka exével kavar?

Színes

Szabó Zsófi Hosszú Katinka exével kavar?

Színes

Promotions 18:18

Szabó Zsófi és Shane Tusup nyilvános üzenetváltása sokak szerint egyenesen flörtölés, így megindult a pletyka, hogy elkezdtek kavarni.

Januárban derült ki, hogy öt év házasság után elválik férjétől a Reggeli műsorvezetője, Szabó Zsófi. Szakításuk elég nagy port kavart, azóta pedig folyamatosan találgatják az emberek, hogy vajon kivel jött össze a csinos híresség. Egy ideig Fluor Tomi tűnt a befutónak, de most úgy látszik, hogy Hosszú Katinka volt férjével is elkezdett üzengetni – ráadásul nyilvánosan.

Szabó Zsófi kirakta Instagramra, hogy milyen teljesítménnyel futott, Shane Tusup pedig kommentben dicsérte meg őt, és azt írta, hogy nem bírná tartani vele a tempót. A műsorvezető ezek után azt mondta Hosszú Katinka exének, hogy el kéne kezdenie futni, mire ő egy közös futás ötletét vetette fel pár mókás feltétellel, amibe Szabó Zsófi bele is ment.

Mivel Hosszú Katinka egykori edzője és férje, Shane Tusup boldog párkapcsolatban él szerelmével, így valószínűleg nem flörtölésről, hanem csupán egy ártatlan, kedves, vicceskedő üzenetváltásról van szó – de az biztos, hogy a visszajelzések alapján már ennyi is elég volt ahhoz, hogy a követőik azt higgyék, titokban kavarnak.

Borítókép: Szabó Zsófi / youtube.com/Celeb24 (screenshot)