Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vége: válik Szabó Zsófi

Vége: válik Szabó Zsófi

Színes

Vége: válik Szabó Zsófi

Színes

Promotions 10:33

Hatalmas bejelentésnek lehettek szem és fültanúi, akik január 29-én az RTL Klub Reggeli című műsorára kapcsoltak. 

Szabó Zsófi a műsorban ugyanis bejelentette, hogy öt év után elválnak Kis Zsolttal. A hír a műsorvezetőket is megdöbbentette. 

A sztárok 2015-ben kezdtek el járni egymással, majd egy évre rá egy patináns helyen kelltek egybe, ahova rengeteg hírességet hívtak meg. 2017-ben közös gyermekük is született Mendel, akit ezentúl is közösen fognak nevelni, így előfordulhat, hogy Zsófit és Zsoltot látjuk majd még együtt.

„Közben a férjemmel mi szétmentünk, egy nagyon nehéz időszak van mögöttem. (…) Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a fiunkat. Ő az élő bizonyíték arra, hogy ez egy szerelem volt. Intenzív hat évünk volt együtt. Amikor az ember küzd azért, ami nem működik, abban egy idő után elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem tudtam hozzá. Hiába szereted a másikat, ez egy idő után kiütközik. (…) Én tényleg azt hittem, amikor Zsolti mellett letettem a voksomat, hogy ez életem végéig fog szólni. Nagyon eltökélten a családanya szerepében voltam, de most nagy a változás” 

– idézi Zsófi mondatait az NLC

A teljes interjú pedig itt újranézhető:

Borítókép: Blikk