promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson végre megmutatta gyönyörű kislányait – Igazi tündérek!
Borítókép:  Dwayne Johnson / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dwayne Johnson élete nem csupán a látványfilmek forgatásáról szól, hiszen két kislánya is ugyanúgy számít rá minden egyes nap, mint a kollégái.

Jelenleg Dwayne Johnson Hollywood egyik legsikeresebb színésze, ami az ellenállhatatlan karizmáján (és karizmán) kívül valószínűleg annak köszönhető, hogy folyamatosan gyártja nekünk az egyszerű, látványos, vicces filmeket, amiken egy pillanatig sem kell gondolkodni, de legalább pokolian szórakoztatók – ilyen volt például a pár hete bemutatott Dzsungeltúra is, aminek máris berendelték a folytatását.

Dwayne Johnson rettenetesen elfoglalt, de a családjára szerencsére mindig van ideje, most pedig megosztott a követőivel egy igazán meghitt és boldog pillanatot, ugyanis legkisebb lányaival, az 5 éves Jasmine-nel, és a 3 esztendős Tiana Giával medencézős napot tartottak, ami rendesen feltöltötte a világsztár lelkét.

„Vidám medencézős nap, ami azt jelenti, hogy »apuci ugorj be, de nem veheted le a pólódat, szóval később csak a nyakad fog leégni, aztán mindenhova cipelned kell minket, mert a fű az láva«. Ma jó volt az élet”

– írta Dwayne Johnson a képhez, amin együtt szerepel gyermekeivel.

Vicces belegondolni, hogy a világ egyik legizmosabb színésze a filmvásznon rendszeresen megmenti a világot, az életben pedig két cuki kislány ugráltatja őt, ugyanis ha a kölykök játszani akarnak apucival, akkor bizony Dwayne Johnsonnak abba kell hagynia, amit csinál, és le kell ülnie velük egy kicsit babázni – hiszen ez az apukák dolga.

Itt lehet megnézni Dwayne Johnsont a kislányaival:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás