promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexelj az egészségedért! - napi egy alkalom brutál hatással van a szervezetre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fejfájás, stressz, fáradtság - ezek mostantól nem lehetnek kifogások, ha egy jó szexről van szó. Hidd el az egészséged meg fogja hálálni.

Hölgyeim el kell felejteni a fejfájásra való hivatkozást, a mindennapi szex ugyanis jótékony hatással van az egészségre.

És ha már fejfájás, mondjon igent a romantikus együttlétre, a szex ugyanis elmulasztja a fejfájást, sőt igazából bármilyen fájdalomra kiváló gyógymód. A csikló és a vagina izgatása fájdalomcsillapító hormonokat szabadít fel, amik akár 2 napig is kifejtik hatásukat.

Forrás: Profimedia

Ha lehetne a kardiológus felírná receptre az intim játszadozást, ugyanis egy menet felér egy közepes edzéssel, így minél intenzívebb, a szívünk annál jobban pörög. Ha igazán szeretnéd kényeztetni nem csak partnered, de a szíved is, válassz olyan pózt, amiben te vagy felül, jobb a szívnek, mert több mozgást igényel.

Ha igazán jók vagyunk, orgazmusnál 110 fölé is emelkedhet a pulzus, ami olyan, mintha kocognánk.

 

A rendszeres szex csökkenti a mellrák kockázatát. Az orgazmus során felszabaduló oxitocin és DHEA jótékony hatással van a szervezetre, nekik köszönhetően  kisebb a rizikó azoknál a nőknél, akik egy hónapban többször huncutkodnak.

A heti minimum 1-2 alkalom bizonyítottan felturbózza az immunrendszert. Egy amerikai kutatás bebizonyította, hogy a rendszeresen szexelők szervezetében 30 százalékkal több olyan antitest volt , ami segít a fertőzések leküzdésében. Egy német vizsgálat szerint pedig a férfiak esetében orgazmus hatására ugrik meg a fehérvérsejt termelődés, ami szintén hatalmas löketet ad az immunrendszernek.

Forrás: Profimedia

A romantikus pillanatok a menopauza-bajok leküzdésében is hatékonyan veszik fel a kesztyűt. A klimaxon túli nők esetében azt figyelték meg, hogy akik évente legalább tízszer szexelnek, kevésbé tapasztalják a hüvelyszárazságot, izgalom hatására oxigén és fontos tápanyagok jutnak el a megfelelő helyre.

Kell ennél több noszogatás egy kis paplan gyűrögetéshez?

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás