promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A legperverzebb vágyakat elégítették ki a szilikonbabák, a pandémia mégis tönkretette a bordélyházat
Borítókép:  A kép csak illusztráció (skót szexrobot)/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Exkluzív szexszalon kényeztette és elégítette ki a mindenféle perverziókra is vágyó férfiakat különféle szilikonlányokkal. Az élethű babákkal három éve indult üzlet elég gyorsan sikeres lett, de jött a pandémia, és gyorsan vége lett a szilikonos buliknak.

Rengeteg sci-fi film és videójáték témája, hogy az emberi alkalmazottakat androidokra cserélik, hiszen egy android "bármit elvisel", bárhogy IS lehet velük bánni. Elég visszagondolni például a Blade Runnerre, vagy a Detroit Become Human című PlayStation 4 és PC kalandjátékra. Már ezekben is szerepeltek olyan szexandroidok, amelyek perverz fickók vágyait elégítették ki (aztán persze jól fellázadtak), de az az igazán "kemény" (ha szabad ezt a jelzőt használni), hogy már hasonló tudású robot szexbabák már most is léteznek. Ezt az ötletet és lehetőséget aknázta ki az a magyar vállalkozó, aki élethű szilikon babákat vásárolt, és egy exkluzív budapesti bordélyban állította szolgálatba őket. 

Három és fél évvel ezelőtt olvastam arról, hogy Bécsben egy piros lámpás házban az igazi lányok mellett ilyen szexrobotok is dolgoznak, és hetekre előre be vannak táblázva.

– emlékezett vissza Nagy András, az első magyar szexrobot bordély tulajdonosa.

Akkor jött az ötlet, hogy erre itthon is lenne igény. Amikor a szilikon kurtizánjaimat kerestem, ledöbbentem, hogy mekkora választék van. Beszélő, sikító, vékony, kövér, kismellű, nagymellű robotok vannak már. Én négy lánnyal indítottam, ők is tényleg szinte minden igényt ki tudtak elégíteni. A testek fűtése és a hangfunkciója is gondoskodik arról, hogy a vendég élménye még valóságosabb legyen.

A biznisz prosperált, hiszen egy szexrobottal bármit meg mer tenni a legperverzebb fantáziájú vendég is. Ugyanakkor a COVID jól lerontotta az üzletet, hiába volt óriási a kereslet.

Nagyon ügyeltünk a higiéniára, speciális fertőtlenítővel mosdattuk le egy-egy aktus után a megfáradt babákat, tényleg hatalmas volt rájuk a kereslet, de akkor jött a Covid. Egyik pillanatról a másikra eltűntek a kuncsaftok az élő szexiparban, és aztán itt is, le kellett húzni a rolót. Szerencsére el tudtam adni a lányaimat, volt igény rájuk…Egy-egy szilikonnő ára hatszázezertől kezdődik, de kétmillióért is lehet kapni, ez extrától függ.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás