Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett a Szárnyas Fejvadász 2049 előzetese

Megérkezett a Szárnyas Fejvadász 2049 előzetese

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett a Szárnyas Fejvadász 2049 előzetese

Zene, Film & Kultúra

Promotions 18:34
Eddig csak képeket kaptunk a filmből, de végre itt van az első hivatalos előzetes is, amiben láthatjuk, hogy a stáb egy szemkápráztatóan gyönyörű, ám lepusztult világot rakott össze nekünk. Már csak azért is verhetjük mi is a mellünket, mert a film nagyját Magyarországon forgatták. A csapat elég sok pénzt is tapsolt el nálunk.

Ridley Scott most csak producerként vállalt szerepet a második résznél, a rendezői székben Denis Villeneuve kapot helyett, aki így az ”Érkezés” után még a sci-fi műfajánál maradt, és marad is. Miért marad? Mert így, hogy letudta a Szárnyas fejvadász második részét, utána a Dűnét is el fogja készíteni.
 
A sztori 30 ével az eredeti után fog folytatódni. Ryan Gosling egy fiatal bladerunnert alakít majd, akinek meg kell találnia Rick Deckardot, vagyis Harrison Fordot, hogy fény derüljön pár merész titokra a társadalom összeomlásával kapcsolatban. A nagy nevek közül persze Jared Leto is felbukkan, aki ismét egy teljesen másik arcát veheti elő.

A film sötét lesz, igazi cyberpunk, ami még lehet az 1982-es eredetit is lekörözi majd. Már csak a látványtól is le fog esni az állunk, ami végre nem olyan, mintha egy CGI mázban lennénk. Ehhez persze kellett az operatőr, a 13 Oscarra jelölt Roger Deakins. Az előzetessel a Blade Runner 2049 most már végleg bekerült 2017 legjobban várt filmjei közé. (Torony)