promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Rellának háromszorosára dagadt az arca – még az orvosa is sokkolódott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Instagramon mindig előnyös fotókat láthatunk Rubint Relláról, de most egy videóban megmutatja azt is, amikor abszolút nincsen jól.

Rubint Rella már közeledik a 185 ezer követőhöz Instagramon, és tudjátok, hogy ott általában csak tökéletesen megkomponált fotókkal illetve anyagokkal találkozhattok.

Rubint Réka unokahúga most megmutatta egy másik arcát is, vagy mondhatjuk úgy is, hogy a háromszorosára dagadt arcát. Lehet a videóban még nem volt annyira sokkoló a látvány, mint amit a fogorvosa látott utána.

Az edzőnek olyan problémája volt, amitől rengetegen rettegnek: ki kellett húzni a bölcsességfogát, amit addig tologatott, ameddig lehetett. Végül az édesanyja szerzett neki egy időpontot, aztán megtörtént, aminek meg kellett történnie.

A foghúzás gyorsan zajlott, de a következő nap még a doktor is ledöbbent, hogy Rellának mennyire bedagadt az arca. Aztán jött a több napos szenvedés, és az edző is azt tanácsolta mindenkinek, hogy ne halogassák a végtelenségig, ha valami miatt fogorvoshoz kell menni.

Most pedig jöjjön a videó, amivel Rella nem igazán fogja népszerűsíteni a bölcsességfog húzást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás