promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Blake Lively olyat szólt be a gyerekeit zaklató lesifotósoknak, hogy azt nem teszik ki az ablakba!
Borítókép:  Blake Lively/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Blake Lively nem tűri, hogy a paparazzók zaklassák a gyerekeit.

Július 16-án, pénteken Blake Lively, aki olyan filmekben játszott, mint A zátony (ahol egy cápa vadászott rá egész film alatt), a Zöld lámpás, most pedig a Gossip Girl tévésorozat, az Instagramon osztotta meg problémáit a The Daily Mail Australia által közzétett fotókkal kapcsolatban - írja a Yahoo Life. Bár a képeken Lively mosolyog és integet a kameráknak, világossá tette, hogy ezek a fotók - amelyeket "csalóka" képeknek nevezett - nem mondják el a teljes történetet.

A színésznő, akinek három közös gyermeke van férjével, Ryan Reynolds-szal, a következőket írta az outlet posztjának kommentszekciójában:

"A gyerekeimet egész nap egy férfi zaklatta. Hol előugrott, hol megint elbújt! Egy idegen az utcán konkrétan szóba is elegyedett a gyerekeimmel, mert őt is annyira felzaklatta a látvány".

Lively "ijesztőnek" nevezte ezt a megpróbáltatást, és könyörgött az outletnek, hogy "hallgasson a követőire", akik "megértik, hogy

"...ez sötét és felzaklató, hogy embereket fizetnek azért, hogy gyerekeket zaklassanak!"

A csinos színésznő még ezt is hozzátette:

"Kérem, ne fizessenek többé felnőtt embereknek azért, hogy gyerekekra vadásszanak a kameráikkal. Rengeteg képet közzétehettek volna a gyerekek nélkül is. Kérem, töröljétek ezeket. Ugyan már! Haladjanak már a korral!"

Lively és Reynolds a lehető legjobban őrzik családi életük privát szféráját - olyannyira, hogy két hónapig nem jelentették be harmadik gyermekük, egy Betty nevű kislány születését sem.

2016-ban Lively a Marie Claire-nek nyíltan beszélt arról, hogy a családja az, amit a legjobban védelmez, és hogy a legjobban kiszolgáltatottnak akkor érzi magát, amikor kihasználják őket. 

Az Adaline varázslatos élete című film sztárja - aki akkoriban éppen első lányát, Jamest fogadta - így nyilatkozott a paparazzókról:

"Inkább nem foglalkoznék ezzel egyáltalán, de tudtuk, hogy milyen életmódba kezdünk, és bár ez nehéz... az azért mégis más, amikor a gyerekeinkről van szó. Jamesnek például nem volt lehetősége arra, hogy eldöntse, mit akar".

(Yahoo Life)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás