promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentést tett Ördög Nóra, ennek sokan fognak örülni
Borítókép:  Ördög Nóra / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon izgatottá tette a rajongóit Ördög Nóra, ugyanis bejelentette, hogy hatalmas terveik vannak férjével, Nánási Pállal.

Ördög Nóra és Nánási Pál egy évvel ezelőtt nyitották meg a Nekem a Balaton névre keresztelt kisboltjukat Balatonakarattyán. A vállalkozás hatalmas siker lett, hiszen szinte az ország minden részéről érkeztek hozzájuk vásárlók, de a helyi lakosoknak pont, hogy ez okozott fejfájást, ugyanis a nagy nyüzsgés pokollá tette az alapból nyugodt életüket, így a sztárpár kénytelen volt elköltöztetni eredeti helyéről a szeretett kis boltocskát.

„Egyéves a Nekem a Balaton, ami még nem tudom, hogy életünk legjobb, legrosszabb vagy legkalandosabb vállalkozása, de talán az utóbbi. Sok minden történt az elmúlt egy évben, talán ez volt életünk legintenzívebb időszaka. Voltak benne sokszor nagyon izgatott, zaklatott időszakok, de mi nagyon szeretjük a boltot”

– idézi a Blikk Ördög Nórát, aki nagyon hálás a folyamatos érdeklődés miatt.

Szerencsére nem kell aggódniuk a kíváncsi vendégeknek, hiszen Nánásiék sokak örömére végre bejelentették, hogy pontosan mikor nyílik az új boltjuk Balatonakarattya egy másik pontján – bár a vártnál jóval később lesz a nyitás, mivel akadt pár tényező, ami kicsit hátráltatta őket, de a lényeg, hogy sínen vannak a dolgok:

„Makacsul próbáltam ragaszkodni az időponthoz, de vannak folyamatok egy építkezésnél, amelyeket nem lehet gyorsítani, sűríteni. Mindenesetre megvan az új dátum, június 19., úgyhogy már számolunk vissza! Nagyon dolgozunk, bár amilyen siker volt tavaly a tapétázás, és amilyen jól ment, olyan nehéz most a festés. Rossz technikával álltunk neki, de sebaj, ezt is megoldjuk. Kicsit talán későn kezdtük el az építkezést, de elégedett vagyok a tempóval. Ez most már az utolsó, mindent eldöntő nagy hajrá, és bár nagyon el vagyunk fáradva, izgalmas időszak ez.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás