promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg hazatért Angliába nagyapja temetésére, de vajon kibékülnek Vilmossal?
Borítókép:  Forrás: profimedia.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry herceg nagyapja, Fülöp herceg temetése miatt vasárnap délután visszatért Angliába. De vajon a gyász segíthet Harry és Vilmos hercegnek abban, hogy végre félretegyék a személyes ellentéteiket, és kibéküljenek egymással?

 

The Sun értesülései szerint Harry herceg, egy év után, vasárnap délután visszatért Angliába. A lap úgy tudja, kora délután érkezett meg a Londoni-Heathrow Reptérre a British Airways egyik járatával. A reptérről biztonsági kísérettel, egy fekete Range Roverben távozott. Arról viszont korábban már írtunk, hogy felesége, Meghan hercegné nem vesz részt, Fülöp herceg temetésén, aki mint ismert, pénteken, 99 éves korában hunyt el. 

Azóta több találgatás is elindult, hogy vajon Harry hazatérése újabb botrányt, vagy békét hozhat a királyi házba. Egy biztos, II. Erzsébet továbbra sem néz majd jó szemmel Meghan-ra, most épp amiatt, mert kihagyja Fülöp temetését. Sir John Major volt brit miniszterelnök szerint a gyász alkalmat teremthet majd arra, hogy Harry és Vilmos herceg félretegyék személyes ellentéteiket. - nyilatkozta az egykori kormányfő a BBC-nek. 

John Major évtizedek óta szoros személyes kapcsolatot ápol Vilmossal és Harryvel.

A két testvér azóta nincsenek jóba, hogy tavaly Harry visszalépett a brit királyi család addig ellátott hivatalos feladataitól, és Meghan Markle-lal együtt az Egyesült Államokba költöztek, valamint az is fokozta az indulatokat, hogy Harry néhány hete Oprah Winfrey-nek adott interjúban nyíltan beszélt kettejük nézeteltéréséről. Bár akkor a herceg hozzátette, hogy:

„ reméli az idő majd mindent orvosol”.

Fülöp temetése április 17-én, szombaton lesz a királyi család windsori rezidenciáján. Az edinburgh-i herceg korábban azt kérte, hogy abban a Land Roverbe szállítsák végső nyughelyére, a Szent-György-kápolnában, amelyet korábban ő is segített megtervezni. Az autót a herceg saját zászlajával, tengerészsapkájával, kardjával és virágokkal fogják feldíszíteni. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás