promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balhé lehet Fülöp herceg temetéséből Angliában?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megint botrány van kilátásban a királyi családnál.

Tegnap fekete péntek volt, 99 korában meghalt Fülöp herceg, elhunyt a szenzációs magyar sportoló, Igaly Diána, este pedig jött egy újabb gyászhír, túladagolásban meghalt DMX is, a legendás amerikai rapper. Fülöp herceg halálhíre pedig a gyász után úgy tűnik újabb botrányokhoz vezethet, hiszen Angliában már arrúl cikkeznek az újságok, hogy a temetésen szinte biztos, hogy nem fog megjelenni a várandós Meghan Markle,

ez pedig még jobban elhidegítheti a kapcsolatot Meghan és a királynő között.

Pedig tegnap Nagy-Britanniában nemzeti gyásznapot hirdettek, az alattvalók pedig ezrével hordták az emlékezés virágait a Buckingham-palotához. Erről az eseményről a galériánkban is találhattok képeket.

Miközben a britek a gyász napjait élik, a Daily Mail már arról ír, hogy újabb botrányokhoz vezethet, ha Meghan nem lesz jelen személyesen a temetésen. Harry azonban már felvette a családdal a kapcsolatot, ő biztos, hogy részt vesz majd nagyapja temetésén. A várandós Meghan viszont nem szeretne kockáztatni ilyen vészterhes időszakban, és az utazással sem szeretné kitenni magát semmiféle veszélynek. 

A lap értesülései szerint a királyi családnál ennek nem örülnek.

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás