Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Balhé lehet Fülöp herceg temetéséből Angliában?

Balhé lehet Fülöp herceg temetéséből Angliában?

Zene, Film & Kultúra

Balhé lehet Fülöp herceg temetéséből Angliában?

Zene, Film & Kultúra

Promotions 17:17

Megint botrány van kilátásban a királyi családnál.

Tegnap fekete péntek volt, 99 korában meghalt Fülöp herceg, elhunyt a szenzációs magyar sportoló, Igaly Diána, este pedig jött egy újabb gyászhír, túladagolásban meghalt DMX is, a legendás amerikai rapper. Fülöp herceg halálhíre pedig a gyász után úgy tűnik újabb botrányokhoz vezethet, hiszen Angliában már arrúl cikkeznek az újságok, hogy a temetésen szinte biztos, hogy nem fog megjelenni a várandós Meghan Markle,

ez pedig még jobban elhidegítheti a kapcsolatot Meghan és a királynő között.

Pedig tegnap Nagy-Britanniában nemzeti gyásznapot hirdettek, az alattvalók pedig ezrével hordták az emlékezés virágait a Buckingham-palotához. Erről az eseményről a galériánkban is találhattok képeket.

Miközben a britek a gyász napjait élik, a Daily Mail már arról ír, hogy újabb botrányokhoz vezethet, ha Meghan nem lesz jelen személyesen a temetésen. Harry azonban már felvette a családdal a kapcsolatot, ő biztos, hogy részt vesz majd nagyapja temetésén. A várandós Meghan viszont nem szeretne kockáztatni ilyen vészterhes időszakban, és az utazással sem szeretné kitenni magát semmiféle veszélynek. 

A lap értesülései szerint a királyi családnál ennek nem örülnek.

(via Blikk)

Borítókép: Profimedia