promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő videók kerültek fel a legmenőbb magyar tévécsatorna oldalára, nem győzöd majd újra és újra megnézni őket
Borítókép:  Paramount Channel / Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Utálod a 21. századot? Akkor itt a helyed!

A Paramount Channel, az egyik legkreatívabb magyar tévécsatorna április elsején Retro Napot tartott, amelynek keretében a csatornára érkező filmeket a hőskori bemondok konferálták fel, és miközben ez megtörtént, elképesztő látványvilágot is kapcsoltak hozzá. Bátran kijelenthetjük, hogy az utóbbi évek egyik legjobb kezdeményezésével van dolgunk, amely kenterbe veri a két nagy kereskedelmi csatorna, a TV2 vagy az RTL Klub utóbbi években nyújtott bármelyik próbálkozását is.

Minden teljesen retro volt, a nagy akció április elsején történt meg, ekkor Bay Éva, Mohai Gábor és a kultikus narrátor, Bozai József segítségével  megidéztek egy letűnt kort. A legendák többek között a Transformerst és A trópusi vihar című filmet is felkonferálták. Elképesztő élmény volt mindenkinek, így nem csoda a nagy érdeklődés.

A rajongóknak pedig annyira tetszett a dolog, hogy kérték a csatornát, töltsék fel a videókat a Youtube-ra. Ez meg is történt, így immár mindenki átélheti a legendás bemondók zseniális előadásait újra és újra.

Itt elérhetitek az összes videót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás