promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon-szexatlon: tényleg egymással szexelnek a versenyzők?
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valóban megy a szexatlon az Exatlonban? Egyesek szerint kemény akciózások zajlanak Dominikán, ha már nincs ott a stáb.

Korábban kicsit körülnéztem az Exatlon Hungary-vel kapcsolatos Facebook-csoportokban, illetve magának a műsornak a közösségi oldalán, és a nézői kommenteket pörgetve nemcsak arról olvastam több helyen is, hogy sokan miért vannak felháborodva a látottak kapcsán, és miért történik az, hogy az Exatlon Hungary folyamatosan veszít a nézettségéből, de arról is megy a találgatás, hogy vajon mit csinálhatnak a versenyzők, amikor véget ér a forgatás, elmegy a stáb, és egyedül maradnak a játékosok kamerák nélkül.

Ezzel kapcsolatban egyik olvasónktól is érkezett egy olyan levél, amiben megkérdezte tőlünk, hogy idézem

„Szerintetek a versenyzők egymással szexelnek? Végülis hónapokig össze vannak zárva egy szigeten, mind fiatalok, végülis miért ne? Senki sem tilthatja meg nekik”.

Először is leszögezném, hogy az úriember üzenetét az ő engedélyével használtam fel a cikkhez!

Nos, ahogy senki más a stábon és a versenyzőkön kívül, úgy én sem tudom, hogy mit csinálhatnak az exatlonisták, mikor már nincsenek ott a kamerák, de ez valóban egy érdekes kérdés, hogy vannak-e esetleg olyan játékosok, akik kicsit közelebb kerülnek egymáshoz az együtt töltött napok alatt, és hogy úgy mondjam, jobban megismerik egymást.

Azt mindenkinek fontos tudnia, hogy az Exatlon Hungary szabályzata kimondja, hogy a versenyzők semmiféle intim kapcsolatot nem ápolhatnak egymással a verseny alatt; az viszont jó kérdés, hogy ezt mennyire tartják be, mikor a stáb aznapra befejezi a forgatást, és hagyják a szereplőket pihenni.

Mivel nincsenek a műsorban telepített kamerák, mint a Való Világban, így senki sem tudja, hogy mi történik a kamerákon túl, csak a versenyzők, akik valószínűleg vannak olyan jó viszonyban már, hogy ha valakik közelebb kerülnek egymáshoz, azt titokban tartják.

Abban a levélíró úriembernek teljesen igaza van, hogy csupa fiatal vesz részt ebben a műsorban, akiknek az életében természetesen ugyanúgy fontos a szex, a testi kapcsolat, mint bárki másnak, de azt senki se gondolja, hogy ha elmegy a stáb, akkor ott mindenki egymásnak esik. Már csak azért sem, mert

  1. elképesztően sokat forgatnak velük egy nap, plusz a futamok is; nagyon fáradtak mindannyian, örülnek, ha végre pihenhetnek;
  2. több versenyző is párkapcsolatban él, és az ő hűségüket a párjukhoz semmiképp sem lenne szép dolog megkérdőjelezni.

Hogy aztán a többieknek mennyire működik az önmegtartóztatás, az egy kiváló kérdés. Véleményem szerint nem kizárt, hogy egyes versenyzők közelebb kerülnek egymáshoz ebben a pár hónapban. A műsorban ugyebár csak azt láthatjuk, amikor az egyik versenyző látszólag flörtöl vagy szimpatizál a másikkal.

Ilyen volt Buzás Dóri és Kővári Viktor viszonya, majd miután Viktor látta, hogy Dórinál nincs esélye, rögtön rástartolt Grétire, aki előtt nem titkolta, hogy tetszik neki, de emellett biztosította, hogy tiszteletben tartja, hogy a lány párkapcsolatban él. Aztán jött Marci, aki ugyancsak Grétit szemelte ki magának, feltűnően sokat foglalkozik vele; de Csepel is talán finom érzelmeket táplálhat a csinos egyetemista iránt. Nem véletlenül.

A szemfüles nézők észrevehették, hogy mikor a Dominikai Köztársaság elleni visszavágó előtt a csapatok taktikai megbeszélést tartottak, Csepel állt Gréti mögött, aki hogy úgy mondjam, jóval kevesebb figyelmet fordított a taktikára. Nem is csoda, hiszen Gréti nemcsak, hogy közelebb hajolt a többiekhez, hanem még be is pucsított Csepel nagy örömére.

Sajnos erről nincs kivágott videó a műsor weboldalán, de aki kiváncsi rá, az alábbi videóban tekerjen kb. 27-28 perchez. Érdemes megnézni, hogy míg mindenki más felegyenesedve csapatkiállt, Grétinek ez csak bepucsítva megy. Csepelnek pedig persze, hogy emiatt fülig ér a szája.

Videó forrás: TV2 Play

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás