promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Viktort nem várt csapás érte
Borítókép:  Varga Viktor / blikk.hu (via kaposvarmost.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekes nehéz helyzetben van.

Minden sínen volt, de aztán jött a koronavírus-járvány, majd annak nyomában a még több baj, így Varga Viktor nem várt nehézségekbe futott - szemlézte a Liner az énekes LiveTV-nek adott interjúját.

Viktor amúgy folyton alkot és koncertezik, de most a járványügyi korlátozások betettek az utóbbinak. És ahogy megjegyezte:

„Elfogyott a lé. Nincs koncert… Félreraktam mindent, csak közben elkezdtem egy spirituális intézet létrehozását, és abba raktam az összes pénzemet, csak utána jött ránk a covid, aztán az így elvágódott.”

Még az albérletét is fel kellett adnia a nehézségek közepette, de szerencsére ott van mellette egy barátja, akit Emilnek hívnak, és most ő segít neki mindenben. Korábban az RTL Klub tehetségkutató műsorában feltűnt sztár, aki később a TV2 több produkciójában is szerepelt azt is hozzátette, hogy az átélt nehézségek nem vitték a padlóra, mint mondta:

„Azért nem, mert én nem szeretek a múltban gondolkozni, vagy csak a jelenben vagyok vagy csak a jövőben. Pont most egy olyan időszakban kaptatok el, amikor már túl vagyok ezeken a depresszív, igazságosztó időszakokon.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás