promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: Varga Viktor mindenhonnan törölte magát
Borítókép:  Varga Viktor / blikk.hu (via kaposvarmost.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Varga Viktort nem mindig érti meg a világ, az énekes pedig most besokallt, hátat fordított mindenkinek, és törölte magát a közösségi média felületekről.

Elég sok idő telt el a „Lehet zöld az ég” című sláger óta, hiszen Varga Viktor évekkel ezelőtt még csak egy kedves kis popsztár volt, de mára igazi művész lett, aki többek között tehetségesen szobrászkodik, ruhákat készít, és bátor, kísérletezős zenékkel lepi meg a rajongóit. Persze, akadtak botrányai is, és helyenként Benkő Dánielt idézi a meztelenséggel tarkított viselkedése, ez pedig nem mindenkinek tetszik.

Varga Viktor egy elég különleges, meg nem értett figura, aki a különböző felületeken tartja a kapcsolatot a közönségével, így enged be minket az életébe. Most viszont úgy néz ki, hogy megelégelte a közösségi médiát, és törölte magát a különböző oldalakról, így a követői már nem láthatják az énekes érdekes kalandjait. Ezzel indokolta a Blikknek a döntését:

„Nem bírtam már elviselni a világ fájdalmait. Egyszerűen besokalltam. Képtelen vagyok elviselni, amit csináltak az emberiséggel. Mivel úgymond a közösségi oldalaim voltak az egyetlen kapcsolatom a társadalommal, ezeken tudtak engem elérni, úgy éreztem, törölnöm kell őket és újra össze kell raknom magam. Nagyon megváltoztak a dolgok, ez már nem az én világom”

– mesélte Varga Viktor, akit igaz, egy elég sok támadás ért például a meztelenkedése, illetve a sajátos kinézete miatt, de eddig úgy tűnt, hogy állja a sarat.

„Nem akarom senkinek a semmitmondó tizenöt másodperceit figyelni, és magamról sem akarok ilyesmit megosztani. Azt gondoltam, ha kirakom magam ezekre a platformokra meztelenül, az a szabadságot szimbolizálja. Sokaknak tetszett, nevettek rajta vagy bátorította őket, de mások gyűlöltek és undorodtak tőlem. Nem tudom, mi lesz a jövőben, csak abban vagyok biztos, jobban érzem magam közösségi média nélkül”

– folytatta a sztár, aki bevallotta, hogy mondhatni telefonfüggő volt, de ebből is rendesen visszavesz majd.

Varga Viktorra az utóbbi időben rátalált a szerelem, szóval lehet, hogy tényleg jó döntés kicsit hátat fordítani a világnak, hiszen így több időt lehetnek együtt, ráadásul a kreativitását is feltüzelheti majd egy kis izoláció, ami valószínűleg nem tart majd örökké.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás