promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tojással dobálták meg Varga Viktor kocsiját
Borítókép:  Varga Viktor / ripost.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A botrányhősnek nevezhető Varga Viktor egyik rosszakarója annyira dühös lett az énekesre, hogy tojással dobálta meg a kocsiját.

A „Lehet zöld az ég” című sláger előadója, Varga Viktor az utóbbi években teljesen lerázta magáról a popsztár jelzőt, és igazi művész lett, aki többek között különleges szobrokat, ruhákat, és zenéket készít. Volt pár elég nagy botránya amiatt, mert átlépte a társadalom által előírt határokat, de ezen nem kell meglepődnünk, hiszen a művészlelkek mindig is tudtak meglepetést okozni a közönség számára.

De a Blikk cikke alapján nem mindenki képes elfogadni a Varga Viktorhoz hasonló előadók életmódját, főleg akkor, ha mondjuk felettük laknak. Éppen ezért a sztárnak is meggyűlt a baja a szomszédjával, mivel az megelégelte a hangos zenélést, és a művészet zaját, ezért fogta magát, és bosszúból megdobálta tojással az énekes egyedi kocsiját.

„Nyilván nem egyszerű velem, mert a munkáim komoly hangot igényelnek. Nálam folyamatosan szól a zene vagy zúg a varrógép, de itt már olyan dolgok miatt is konfliktus van, ha leejtek egy kulcsot, mert arra a szomszéd felébred és nem tud visszaaludni. Kis túlzással mindennap rám hívja a rendőrséget”

– mesélte Varga Viktor, akit eléggé meglepett a látvány, ami a garázsban fogadta, hiszen nem megszokott, hogy ilyen módon fejezik ki a nemtetszésüket a civilizált emberek.

„Reggel lementem a garázsba, ahol megláttam, hogy tojással dobálta össze a kabriómat. Ez már annyira nevetséges, hogy tényleg csak röhögni tudtam az egészen. A legbosszantóbb az volt, hogy mivel a kocsimnak pont fel volt húzva a teteje, a tojás belerohadt a vászontartóba és elképesztően büdös lett”

– folytatta az énekes, aki valószínűleg még ezt az apró feszültséget is elraktározza, és a műveivel fogja kiadni magából, ha itt az ideje. És erről az alsó szomszéd is tudni fog a zajokból ítélve.

Alapból így néz ki Varga Viktor kocsija, szóval még csak össze sem lehet téveszteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás