promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Viktor újra megmutatta meztelen testét a világnak
Borítókép:  Blikk/Isza Ferenc
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nudizós videója után megérkezett a nudizós képe is.

Ahogy látjuk a sajtó még nem igazán akarta elnevezni Varga Viktor megnyilvánulásait, de mi most kimondtuk őt egy afféle botrány-művésznek. Van, aki a megmozdulásait művészi önkifejezésnek tartja, és akad olyan is, aki csak botrányosnak. Megoszlanak a vélemények, de a lényeg, hogy mindig magára tudja irányítani a figyelmet valamivel. A kilincsnyalogatása például kifejezetten őrültség volt.

A Jézus-korszak mellé Viktor egyre többet veszi elő a meztelen testét. A múltkor pucér fenékkel ült be zenélni a stúdiójába, ahol amúgy elég jó kis magányos dzsemmelést tartott. Volt itt minden, ami egy undeground zenei rajongót lázba tud hozni: electro, industrial, goa, kis lágy zongora, tényleg meglepő műfajokba nyúlt bele. Persze az Instagram közönség többsége inkább csak Viktor fenekére koncentrált.

Most ismét szemügyre vehették a rajongók az énekes testét és fenekét, mivel egy nudizós képet kaptunk tőle a Szanazugnál, ami a Fehér és a Fekete-Körös összefolyásánál fekszik. A közönség többségének bejött a fotó - akadt olyan kommentelő, aki egy görög szoborhoz hasonlította Viktort, meg hát voltak olyanok is, akik csak nevettek.

Döntések el ti, melyikhez tartoztok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás