promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi feszülős fekete ruhában tesz fel nekünk egy fontos kérdést – fotók
Borítókép:  Opitz Barbi / via tv2.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi a meztelen képes botránya után feszülős fekete ruhában pózol, és így is egyből az ujja köré csavarja a rajongóit.

Manapság már igazi jelenségnek számít Opitz Barbi, hiszen a remek hangja, és a hatalmas hajkoronája mellett a csábító kinézetére is rengeteg ember felfigyel. Az énekesnő pár napja akaratán kívül nagy botrányba keveredett, ugyanis egy internetes csaló hamis meztelen képet küldözgetett róla követésért cserébe, de végül sikerült meglepően békésen lezárni az ügyet.

Opitz Barbi most az esélyét sem adja meg hasonló támadásnak, ugyanis elég nehéz lenne digitálisan leszedni róla azt a fekete, feszülős ruhát, amit a legújabb fotóin visel, miközben egy kicsit minket is bevon az életébe ezzel a fontos, lényegretörő kérdéssel:

„Milyen az új rucim?”

A „fullosan csinos”, „nagyon szexi”, „gyönyörű”, és a valószínűleg egy igazi gentlemantől érkező „így oldalról is jó a s*gged” kommentekből kiindulva mindenkinek elnyerte a tetszését Opitz Barbi rucija, szóval boldogok lehetünk, és izgatottan várhatjuk, hogy legközelebb milyen fotóval kedveskedik nekünk a híresség.

Itt lehet megtekinteni a fent említett ruhakölteményt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás