promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi olyasmit szorongat, ami sokaknak jobban kéne, mint ő – képek
Borítókép:  Palvin Barbara / Alberto PIZZOLI / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alapesetben a legtöbben egyből Palvin Barbarát választanák, akármi is a másik opció, de most mégis sokan komolyan elgondolkodnának, ugyanis a világhírű modellünk nem akármit tartogat a kezében.

Palvin Barbi az utóbbi években szinte teljesen meghódította a világot, hiszen a legmenőbb márkákkal, tervezőkkel dolgozik együtt, és a legszebb emberek között emlegetik, szóval igazán büszkék lehetünk a magyar manökenre. Sokak szemében ő testesíti meg az álomnőt, viszont mindenkinél eljön a pillanat, mikor félre kell tenni a vonzalmat, hogy a szívünk helyett az eszünk vegye át az irányítást – az ő esetében most jött el ennek az ideje.

Palvin Barbara szinte képtelen olyan képet felrakni magáról, ahol nem gyönyörű, így általában rögtön birtokolja az osztatlan figyelmünket, de ez most nem így van, ugyanis a fiatal modell egy Sony PlayStation 5-tel pózol, amit valószínűleg ajándékba kapott egy cégtől – és valljuk be, kivételesen nem Barbit ragadnák meg a legtöbben, hanem inkább azt a formás PS5-öt.

Két verzióban is elérhető a PlayStation 5, de mindkettő pillanatok alatt elfogyott, így csak az igazán szerencséseknek jutott tavaly a fa alá belőle, a többiek pedig azóta is sóvárogva várnak az újabb szállítmányra, miközben vannak, akik szinte bármit megtennének érte.

A PS5 jó eséllyel összességében sokkal több embernek okozott szenvedést, mint Palvin Barbi, így tényleg elég nehéz lenne dönteni közülük, és jelenleg csupán egyetlen férfi van, akinek igazán összejött az élet, és ő nem más, mint a híresség pasija, Dylan Sprouse, hiszen ő bármikor játszhat Barbarával – már PlayStation 5-ön is.

Itt lehet megnézni a fent említett fotókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás