promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kate Winslet olyan rekordot döntött, amivel még Tom Cruise-t is lenyomta
Borítókép:  Kate Winslet / Kena Betancur / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Cruise most szívhatja a fogát, ugyanis Kate Winslet tudtán kívül letaszította őt a trónról, amin már öt éve ücsörgött diadalittasan.

Az 1997-ben bemutatott Titanic után újra együtt forgat Kate Winslet és James Cameron, hiszen jelenleg is az Avatar várva várt folytatásain dolgoznak, amik végre a gyönyörű Pandora víz alatti részeit is felfedik a rajongók számára. A színésznő éppen ezért komoly kiképzésen vett részt, hogy sokáig vissza tudja tartani a lélegzetvételét, és ennek meg is lett az eredménye.

Kate Winslet 7 percig és 14 másodpercig volt képes magában tartani a levegőt, ezzel pedig megdöntötte Tom Cruise 2015-ös rekordját, ugyanis ő „csupán” 6,5 percig volt képes erre a Mission: Impossible – Titkos nemzet című akciófilm egyik látványos jelenetének köszönhetően.

Az Oscar-díjas Kate Winsletnek egyáltalán nem az volt a célja ezzel, hogy elvegye Tom Cruise-tól a dicsőséget, hiszen ő maga is meglepődött a saját teljesítményén. Ebből is látszik, hogy James Cameron a maximumot követeli az embereitől, és ez az Avatar következő részeinél is így van, szóval igazán embert próbáló feladatot vállaltak a készítők – és reméljük, hogy 2022. december 16-án, az Avatar 2-t látva kiderül, hogy teljesen megérte ez a sok szenvedés.

Így fest Kate Winslet a víz alatt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás