promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Továbbra is harcol egymással Brad Pitt és Angelina Jolie
Borítókép:  MARK RALSTON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brad Pitt több időt szeretne a gyerekeivel tölteni, de erről a bíróság fog dönteni.

Az Oscar-díjas színészre ismét rátalált a szerelem, mivel Pitt rengeteg időt tölt el a friss barátnőjével, a nála 29 évvel fiatalabb Nicole Poturalskival. Még mindig csak pletykák vannak arról, hogy komoly dologról, vagy éppen kalandozásról van-e szó, de modell házas, viszont a férjével nyitott kapcsolatban élnek – Roland Mary egy híres étteremtulajdonos, akivel közös gyermekük is van. Valahogy úgy kell elképzelni, hogy Mary Nicole lelki és családi támasza, míg Pitt a szerelme.

Brad Pitt és Angelina Jolie között azonban már korántsem ennyire fényes a viszony. Nicole már bele is csöppenhetett egy vitájukba, miután a színész és a modell hazatértek Franciaországból, mert Jolie nem engedte a gyerekek közelébe az exét két hétig a járvány miatt, hiába csináltatott tesztet.

Hamarosan ez a konfliktus mélyülni fog a The Sun beszámolója szerint, mivel novemberben tárgyalja a bíróság az ügyet a gyerekek láthatását illetően, akik egyértelműen Jolieval vannak többet. A színésznő védi őket mindentől, amitől csak lehet, és ezek közé jelenleg Pitt is beletartozik. A sztárpár válása az egyik legdrágább Hollywood történelmében, és biztosan most is mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk.

Pitt szeretné a karácsonyt a gyerekeivel tölteni, de állítólag még az se biztos, hogy az éjszakát ott tölthetik. Mi lesz ebből az egészből, arról a bíróság fog dönteni, viszont a színész továbbra is be akarja bizonyítani, hogy ő jó apa, és az exe szítja az ellenségeskedést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás