promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így ünnepelte Szandi a 21. házassági évfordulóját
Borítókép:  Szandi és Bogdán Csaba / via habostorta.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egykor tinisztárként berobbanó énekesnő, Szandi már 21 éve él boldog házasságban szerelmével, Bogdán Csabával, akivel most nagyon cuki képet posztoltak.

A „Tinédzser l'amour”, „Szerelmes szívek” és többek között a „Nyugi doki” című slágerek előadója, Szandi nagyon fiatalon lett népszerű, és azóta is aktívan zenél rajongói legnagyobb örömére. Már majdnem három évtizede megtalálta párját a nála 16 évvel idősebb Bogdán Csaba személyében, akivel három gyerekük született, és azóta is boldogok együtt.

Igaz, hogy Szandi édesapja nem nézte jó szemmel kapcsolatukat a köztük lévő korkülönbség miatt, de végül a szerelem győzött. A pár most ünnepelte a 21. házassági évfordulóját, ennek örömére az énekesnő kirakott egy képet, amin jól látható, hogy a hitvesi élet első, és jelenlegi pillanatában is nagy az öröm az arcukon.

„Ma 21 éve, hogy hét év után úgy döntöttünk, örökre összekötjük az életünket! Akkoriban költöztünk be a házunkba. Mivel azóta is itt élünk, jó érzés ilyenkor körbenézni és szinte felelevenednek a jelenetek, ahogy akkor készülődtünk. Az egész délelőtt szakadó esőt a ceremónia kezdetére csodaszép napsütés váltotta fel. Az égiek is velünk voltak azon a gyönyörű napon, amit azóta sem felejtünk. Életünk legjobb döntése volt!”

– írta Szandi a kedves kis fotó mellé, amit itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás