promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két év boldogság: így ünnepelt Palvin Barbi és Dylan Sprouse
Borítókép:  Dylan Sprouse és Palvin Barbara / JP Yim / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Palvin Barbarának már két éve foglalt a szíve, ennek örömére egy igazán gyönyörű képet rakott ki szerelmével.

A világhírű modellünk, Palvin Barbi és az Apafej című Adam Sandler vígjátékból ismert Dylan Sprouse között csak úgy tombol a szerelem, hiszen mindketten rajonganak egymásért, és ránézésre tényleg tökéletes párnak tűnnek. Sokan tapasztalhatták már, hogy a nagy boldogságban elég gyorsan repül az idő, és most Barbiék kapcsolata is elég hamar komoly mérföldkőhöz érkezett.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse a napokban ünnepelték második évfordulójukat, ennek örömére pedig elmentek a Yosemite Nemzeti Parkba, ahol kettesben romantikáztak a meseszép, festői környezetben. A színész ki is rakott egy lélegzetelállító háttérrel rendelkező közös fotót, ami mellé egy kicsit furcsa, de annál cukibb dolgot írt.

„Egy pár napot késtem, mert nem volt itt térerő, de boldog második évfordulót. Évről évre egyre jobban hasonlítunk egymásra, egyszer majd úgyis egy négykarú, négylábú szörnyeteggé válunk, aminek a maximális sebessége 50 mérföld/óra, és úgy üvöltünk majd az erdőnkbe tévedt utazókra, mint egy pávián. Szeretlek”

– osztotta meg a világgal a romantikus jövőképét Dylan Sprouse, és így legalább már kiderült, hogy a kisfiús mosolya mellett valószínűleg az ilyen különleges gondolatai miatt szeretett bele Palvin Barbi.

Itt lehet megtekinteni a fiatal pár fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás