promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Médiahisztériának nevezte a vírust, majd abba halt bele az idős lelkész
Borítókép:  Newsweek
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Landon Spradlin azt állította, hogy a vírus közel sem olyan veszélyes, mint amennyire a média állítja. A Newsweek viszont nemrég arról számolt be, hogy a 66 éves utazó zenész és lelkipásztor a vírus okozta betegségbe halt bele.

Egy magyar youtuber készített egy videót, amiben azt vizsgálta, hogy a budapesti idősek mennyire tartják be az biztonsági utasításokat, ezek közül is a legfontosabbat, hogy maradjanak otthon. A megkérdezettek között akadt olyan is, aki nem hitte el, hogy a koronavírus valóban létezik.

A média által gerjesztett hisztériaként tekintett a járványra az az amerikai lelkész is, akinek erről szóló videója nagy port kavart a Facebook-oldalán.

Landon Spradlin összevetette a koronavírus okozta halálesetek számát az Obama elnöksége alatt terjedő H1N1-influenzajárványban elhunytak számával, mondván a sajtó azért fújja fel ennyire a koronavírust, hogy azzal rontsanak Donald Trump újraválasztási esélyein.

Miután a világ értesült róla, hogy a lelkész tesztje pozitív lett, és egy észak-kaliforniai kórházban meghalt, a Facebook-oldalán rengeteg gúnyolódó, kritizáló bejegyzés jelent meg.

Lánya, Judah Strickland azt mondta, hogy nagyon megviselte őt, amiért nem engedték be a kórházba, hogy elbúcsúzhasson az édesapjától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás