promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon Hungary: felszakadt Csollány Szilveszter arca, azonnal kórházba vitték
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kótai Mihály és Flórián Sándor után Csollány Szilveszter is balesetet szenvedett.

Alig néhány napja számoltunk be róla, hogy az Exatlon Hungary egyik Kihívója, Flórián Sándor fejsérülést szenvedett, miután a csapattársa, Pap Dorka megdobta őt egy kókuszdióval.

A versenyző már előtte is megsérült a lábán, és ezután a balesete után kérdéses volt, hogy folytatni tudja-e a küzdelmet, vagy haza kell mennie, mint előtte Kótai Mihálynak, aki ugyancsak egy baleset miatt távozott az Exatlon-ból.

Ezúttal Csollány Szilvesztert sebesített meg egy pályához tartozó vasdarab olyan mértékben, hogy felszakadt az arca. Bár a pálya mellett szolgálatot teljesítő orvosi stáb azonnal ellátta őt, és ragasztótapaszokkal összehúzták a sebet, a biztonság kedvéért bevitték a kórházba.

„Az orvos javaslatára össze kellett ölteni, hogy véletlenül se fertőződjön el. Ájulós típus vagyok, de tudtam, hogy nem igazán van más választásom, ha versenyezni szeretnék”

- fogalmazott az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, aki nem bírja, ha tűvel szúrják meg.

Szilveszter családját értesítették a balesetről, hogy amikor a televízióban látják, ne törjön ki a pánik. Hogy ez a sérülés mennyire befolyásolja Szilveszter teljesítményét a pénteki végjátékban, az majd kiderül, de remélhetőleg nem ezen a baleseten fog múlni a sportoló bentmaradása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás