Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rekordmennyiségű piros orr jelent meg Szegeden

Rekordmennyiségű piros orr jelent meg Szegeden

Színes

Rekordmennyiségű piros orr jelent meg Szegeden

Színes

Toronicza Péter 17:17

Bejött a SZIN jótékonysági flashmobja, és már az egymillió forintos cél is megvan a Szegedi Gyermekgyógyászati Klinika számára.

A SZIN pénteki napján megtörtént az ország legnagyobb „piros orr” flashmobja, több ezer látogató gyűlt össze a Borsodi Nagyszínpad előtt, piros orrot viselve.

Persze, ami ennél is fontosabb, hogy a fesztivál látogatóinak adományából összejött az az egymillió forint, amit a Szegedi Gyermekgyógyászati Klinika B részlege Fertőző Osztályának eszközvásárlására ajánlottak fel a fesztiválozók. Egy darab piros orr amúgy 400 forintos felajánlást jelentett.

A szombati napijegyesek közül sokan jelezték, hogy ők is szeretnének hozzájárulni a jótékonysági akcióhoz, ezért a szervezők, a fesztivál területén lévő információs ponton, a zárónapon is működtetnek egy terminált, ahol fogadják a látogatók adományait.

A SZIN utolsó napján olyan fellépőket láthatnak a látogatók, mint az őrült Salvatore Ganacci, a Bagossy Brothers Company, a Halott Pénz, a Magashegyi Underground, a Wellhello, a Belmondo, az Esti Kornél, az Anima Sound System, a Konyha vagy a Budapest Bár.

Borítókép: SZIN offical