promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két év után talált rá elvesztett kutyájára a férfi – látni kell az állat örömét
Borítókép:  youtube.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ariel Naveira már majdnem feladta a reményt, hogy végre megtalálja kedvenc kutyáját, mígnem édesanyja rátalált egy menhely által készített képre. Két év után megtörtént a nagy találkozás.

Pakita, ahogy a legtöbb kutya az utcán kóborolt, amikor az argentin El Arca Animal Partido de Mar Chiquita menhely munkatársai meglátták és a telephelyükre vitték. Ahol majd két évig tartózkodott, ugyanis senki nem tudta kideríteni, hogy honnan jött – írja a The Dodo.

Valakit mindig elvittek a menhelyről, de nem Pakitát, aki emiatt még rosszabbul érezte magát. Mivel magába fordult, nagyon nehezen lehetett róla olyan képet készíteni, amely elég jó ahhoz, hogy valaki felismerje. Nagy nehezen azért ez is sikerült. 

Alig telt el egy kis idő a kép feltöltését követően, Ariel Naveira édesanyja írt is a menhelynek, hogy a kutya a fiáé, aki már régóta keresi kedvencét, s már szinte feladta a reményt, hogy valaha megtalálja.

A fiú, Ariel Naveira másnap már a menhelyen volt Pakitáért, akinek kellett egy kis idő, hogy felismerje gazdáját. Amikor ez megtörtént, elképesztő örömünnep vette kezdetét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás