Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A videó, amit soha nem fog tudni eltávolítani a YouTube

A videó, amit soha nem fog tudni eltávolítani a YouTube

Színes

A videó, amit soha nem fog tudni eltávolítani a YouTube

Színes

Promotions 13:45
Akad olyan periódusunk, hogy YouTube klasszikusok estét tartunk. Ez már a modern kor átka teljesen. Ilyenkor kakaózás közben elkezdünk elővenni rég jól bevált YouTube videókat. Magyarul azokat, amiken rommá szoktuk magunkat röhögni.

Nos, talán nem kell senkinek sem megemlíteni, hogy pornót szigorúan tilos feltenni a népszerű videómegosztóra. Nem irigyeljük a munkatársakat, akiknek folyamatosan át kell nézniük minden egyes anyagot. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a YouTube-ra percenként 500-700 órányi anyag kerül fel. Tehát egy teljes élet kevés lenne, hogy végignézzük.

Persze itt is lehet gikszer, és a rendszer beengedhet olyan videókat véletlenül, amiket nem kellene, de ezeket így is próbálják minél hamarabb törölni. Ehhez a mi segítségünk is kell, szóval ha kifogásolható tartalmat találtok, akkor a megjelölési funkcióval lehet ezt jelenteni.

Persze rengeteg irányelv van, nem lehet fenyegetést, erőszakos tartalmat feltenni, sem olyat, amit szerzői jog véd, szóval csak olyan videót pakolhatunk fel, aminek a használatára engedélyünk van.

Mégis miért kötöttünk ki a pornónál? Mert a YouTube egyik nagy híressége a cenzúrázott old school pornó videó, amit soha nem fognak tudni törölni, mivel csak flippereznek, dobolnak, vagy szájharmonikáznak benne.

Nem tudjuk kinek a beteg agyszüleménye volt az egész anno, de még sosem láttunk ilyen lelkesen kukoricát enni.

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria